Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla redan...

så ensam
tur jag hunden
den lilla byrackan
som är bäst

så trött
tänkte på det förut...
jag kan det här med att leva
jag är trött
jag har gjort det tillräckligt
känns
som
om
jag är färdig
jag har gjort mitt liv

så ung....




Fri vers av trollflöjt
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt