Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara borta?


Var tog du vägen?

Var är du?
Borta från fb
Borta från mitt liv?
Njöt att ha dig i mitt liv
Även om vi aldrig sågs
15 mil ifrån
Du en
Jag en
Vi
Fast inte
En kort stund
En kväll
Rädd
att du inte finns
Önskar.....




Fri vers av trollflöjt
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt