Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Du kom och tog mig med storm, du trampa på mitt hjärta...
Det var mjuka och sköna steg....
Tills det övergick till hopp.....
Kvar finns bara djupa spår av dig..

Du var allt i min värld du var guldkornet i öknen..
Ville ha dig nära mig var dag...

En dag fick du mig att falla bakåt..
Du fanns inte längre kvar...
Du tog ej emot en fallande mig i din famn...

Vill inte gå igenom det en gång till...
Du betyder för mycket för att förlora dig..
Du är allt i mitt liv
Du är allt bra jag någonsin kan få.

Jag älskar dig....




Fri vers (Fri form) av ErikaBorjesson
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson