Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor i glas

Berör mig

Stryk dina händer över min hud, lämna spår
Spår som tränger djupt i min kropp
läker sår, inger hopp

Värmande spår över kall
och livlös hud
som tar mig närmare Gud

Men så ett plötsligt fall...

Min kropp skriker Nej! Hjärtat går i kras!

och spåren i min hud blir som sprickor i glas
skapade av dig




Fri vers av Roland Johansson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson