Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtåliga växter

Jag läser mina texter
spridda över mitt skrivbord
vårdade som ömtåliga växter
är dessa små enkla ord

De är av varierad kvalité
några ganska bra, andra lite skeva
men alla vill de få dig att inse
att utan dig kan jag inte leva

Om din doft, dina ögon, dina händer
mitt huvud på tankar töms
men för varje nytt blad jag vänder
förstår jag hur mycket som glöms

För när jag sitter ensam vid mitt skrivbord
och efter din närhet så plågsamt längtar
då räcker inte dessa små enkla ord
för att säga hur mycket jag älskar










Fri vers av Roland Johansson
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson