Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre ljus

Med slutna ögon
synes ljuset så starkt

Som vore dess källa mitt inre

Blott mörkret från världen dämpa dess kraft




Fri vers av Roland Johansson
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson