Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dör varje natt \"mitt barn\"

Skymningen faller sakta
En rädsla väcks
ett liv knäcks
\"ditt\"
mitt kära barn

Varje natt
din livslust
blåser ut genom fönstret ditt
Posera för den orenas fukt
Ung frukt lätt att nå
lätt att krossa
Bryr någon sig om dig ens?

Ingen som hör kvävda skrik eka
Berövad in till skinnet
dör du inombords
Bitterhet
avsmak
är allt du endast fått känna vid
Fyller dina nätter långa

Res till mig \"mitt barn\"
Jag tar dig bort från allt ont
Får dig att känna vid värdighet
Till dess tillfälle stundar
sov bort smärtan...

Dröm dig ett rike bortom sorgens vidder
Jag väntar där på din ankomst
En värld byggd och avskärmad från förövarnas svarta hjärtan




Fri vers av Eder Krille
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-11-04 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille