Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du tror vad du tror


Som du tror

Du tror att jag kört fast med bilen i ett kärr
blivit kvar där för uppror
Du tror att jag stuckit mig på en törntagg
blivit ett med mitt djupa sår
Du tror att jag borde följa med de andra
blivit kvar ensam på stigen
Du tror bara att jag köpt en bukett med blåbärs ris i skogen av förundran
och bland tusentals maskerade lingon
blivit en av de sällsamt sjuka med blå tunga

Du tror att jag borde dränkt mig nånstans redan
om det inte var för en mening eller två
blivit din i min insjunkna poesi

Du tror att det inte är utsmyckat med döden runt vrån
blivit en dåre för mig själv att se...
Du tror så mycket
Jag tror så mycket
Det äter oss levande

Du tror jag kräks
blivit deformerad i min ensliga glänta av fördomar och förkastelse
Du tror...
som du tror
Jag kniper käft som det står skrivet
blivit ombedd att tala när min tid är kommen
( om så ens aldrig )

Du tror
som du tror
Jag tror som ingen tror att jag tror...
blivit tappad ifrån eran perrong kanske...
Blivit ett fallfärdigt frågetecken i en djungel av utropstecken och punkter som bara måste finnas med där...

Du tror= Din\"tro\"?...




Fri vers av Eder Krille
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-05-21 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille