Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan antar en rad former inuti dig Maktlösheten håller dig i klorna Allt övergår till slut till ilska... eller bara tyst infinnelse bitter mandel...


Smärtans Kodex

Inuti kärnan av din rädsla
står det skrivet
Inuti kören av de dödas sång
vilar det avvaktande
Inuti kärnan av din svunna törst
vilar smärtan
Inuti är tappat blod
vikten av din smärta stor

I dina ögon fyller grus en urna stor
inuti fruktat av ditt ego
Hat fyller upp dig…
Inuti dig sorg smakar sött
Utanför bitterheten står på glänt
Sjung en sång för mig så lam

Tid och rum……
Somna i biktad stund
Skölj mig ren
Smärtans Kodex…..




Fri vers av Eder Krille
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-08-21 09:43



Bookmark and Share


  Ariane
så väldigt väldigt vacker :D håller andan när jag läser, så jag kan sjunga sen när jag fått andan tillbaka, okej ^__^?
2006-08-28

    NoMi F
Tung sorgsen poesi
Smärtsamt förmedlat
Det gjorde du bra
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille