Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek, Sång och Dans

Som så:
att vi är del
av det
eviga stora
medvetandet
men vi
är små och
dödliga delar
vi dör i
varje
ögonblick
vårt mål
är att
sätta
oss i
en relation
till
det eviga så
att vi skapar ett
ögonblick och
ett liv att
vara värt att
dö för




Fri vers av Beng-tze
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-11-06 01:00



Bookmark and Share


    Beng-tze
Vilket är ungefär samma sak som att fråga om själen finns. Jag orkar inte ändra just nu i alla fall.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze