Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödföda

Det viktigaste
är så nära våra ögon
Att det är våra ögon
Men jag har varit utan dem

Nåväl,
ta sats
Ta mig i din flod
ditt sköte
Låt mig ramla
Låt mig falla
Falla handlöst
Bort från min rädsla
Genom vuxendomen
Bort från lögnerna
Kristna myter
Berättade av mina förskolelärare
Mina psalmsjungande fröknar
Mina föräldrar

En vacker vårdag, 1956, kanske
åkte Ginsberg till Peru




Fri vers av Beng-tze
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-01-02 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze