Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väldigt kort dikt


my feelings

I try to cry out my feelings,
but it dosn\'t work.
I guess my life gonna end up like curt\'s




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-11-09 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee