Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något glatt kanske


spring

solen skiner
det står bara vita skor i hallen
blommorna blommar
det går runt människor med bara ben
leende läppar
och jag är äntligen fri

det är vår
du är borta
och jag har lärt mig att springa igen




Fri vers av illusionen
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 19:34



Bookmark and Share


  C.Wieske
Den här var som en fet facepunch för mig. På ett mycket bra sätt.
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

illusionen