Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
me llamo(r) af-tonsord


du skrämmer mig inte

jag vill
sträcka ut
en hand

jag vill
ta din hand
i min

och visa dig
min värld

jag vill
visa dig
allt

jag vill
visa dig
det som jag är stolt över
och
det som är vackert

men mest av allt
vill jag visa dig
det som är krossat

och det som
inte längre finns

jag vill
visa dig
mitt hjärta
med alla dess
hål och repor och brister

få dig att förstå att
du finns där inne

min skrämmande värld
vill jag visa dig

och jag vet
att jag kan göra det
utan att vara rädd

för jag vet
att du skulle göra
min skrämmande värld
lite bättre
bara genom att
finnas

bara genom att
vara vid min sida
och hålla hårt
i min hand

bara genom att vara
du




Fri vers av illusionen
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-22 08:45



Bookmark and Share


  Misery
Vackert.
2010-08-22

    ej medlem längre
Bra text, skönt flyt och poetisk balans
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

illusionen