Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aj som fan

ont, ont, ont, ont
i hjärtat

det svider,
skär,
gnisslar.

grattis,
du har lyckats med något
som ingen annan har
så länge jag kan minnas

du har sårat mig,
så jag bara vill gråta

för första gången i livet
vill jag bara lägga mig på min säng
gråta,
gråta,
och gråta

rödgråtna ögon,
ska det bli en del av mig nu?




Fri vers av illusionen
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-10 18:24



Bookmark and Share


    Den döda poeten
Första gången
och
varje gång
aldrig att man
vänjer sig
men
varje gång
går det över
och såren
läker
och livet
går vidare
till
nästa gång
men minns detta
att inte såras
är
att inte leva
fullt ut
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

illusionen