Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT i smeten, sätt dig vid mig


Följ med mig sen
se omkring dig;
vem ser vad vi ser
en våg som slickar var korn
och vi lever under fåglarna
följ med mig utmed stränderna
som barn mot västerbron
säger:

- "allt är bara utsikter, förhoppningar och skit
but i tend to disagree
för när vi hälsar på varann
så känns det sådär sjukt härligt igen, du vet
Som om det vore första gången"



För första gången lämnar jag spår
men snart snöar spåren igen
inatt trycks vi tätare i vinden
springer rakt in i spökstan
här kan vi kyssas du och jag
för vi springer som morgondag
och jag tror inte på spöken





Fri vers av Vingklippt Fågel
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 21:05



Bookmark and Share


  HQ
Dina texter är originella och långt ifrån alltid lätt-tolkade, men jag gillar det. Jag gillar att du har din egen ton och ditt eget språk när du skriver. För vem orkar läsa samma kärleks-klichéer om och om igen?
2010-07-08

    ej medlem längre
Udda och fint.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Fågel
Vingklippt Fågel