Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kasta kärlek kanske?

det är mycket lättare
att bara vilja ha det
som man vet
är omöjligt att få

det är mycket lättare
att undvika att få hjärtat krossat
om man undviker
verkligheten

låtsasälska dem man inte kan få
aldrig växa upp på riktigt
leva i sina drömmar
dagdrömmar

aldrig våga kasta sig ut
när det gäller något viktigt
när det gäller
kärlek




Fri vers av illusionen
Läst 225 gånger
Publicerad 2010-05-22 22:04



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Bra skrivet och fin titel! Dessutom stämmer det verkligen, det är svårt att "kasta sig ut"...
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

illusionen