Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrunden bakom dikten


Du växer med tiden och åldras vackert
Du får blickar från världens alla ögon och väcker tankar när vi lutar oss mot din erfarenhet.
Du är världens offentlighet
som ger skydd och tryghet


Men alla förstår inte din betydlighet
skövlar och misshandlar
Förstår inte din bakgrund.
bryr sig inte om vad du varit med om.
En konstnärstjuv fylld med girighet
som hugger ner din frihet.

Du hamnar runt om i världens alla hörn
Du är bakgrunden till många alster och citat

Du finns bakom ord och penseldrag
du är livets alla andetag.

du är trädet som blev ett ark, bakgrunden till konstnärens framgång.






Fri vers av leonardo1981
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 01:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det var en god hyllning som syns och hörs och känns - tack!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981