Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra Sinnen....









Synen

Vad jag ser
upplever
alla färger och nyanser
Ser du på ett annat sätt.
Jag ser konturer och färger och målar det jag beskådar i tanken
jag ser i en konstnärs själs öga.

Hörsel

musik skapar ett rus av livet
Jag ser och beskådar
lyssnar och tar in
fördjupar mig i texter
Musiken är min
målar i tanken det jag hör
Drömmer mig bort och försvinner tills mina sinnen brinner
Jag hör det jag vill
mitt svaga sinne för dig men är starkt för mig.

Lukt

Sinnet som ger oss mest minnen.
Doften av minne vart jag än är
jag är mina sinnen
Doften av dig
Jag gillar ordet
styrka det ger mig
Doften tar mig fram
jag välkomnar den i min famn.


Smak

Att känna doft och sen smaka.
alla tankar
Det maserar.
Smaken av en kvinna
smaken av livets middagar
efterrätt
Kvinna
Desert
smaken alltid med glädje jag bär.

Känsel

Att känna
Ta del av poesi när jag berör
värme från en kvinna
Får nu alla mina sinnen att brinna
Synen
Hörsel
lukt
smak
och känsel
De blandas i livet.
Mina sinnen känner jag
i livet som jag skapar varje dag







Fri vers av leonardo1981
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
passion
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981