Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rövarkungen.

Han vill ro ut mot äventyr och finna ro.
Men han måste sträcka ut sin hand för han är utblottad och arm.


Man måste se upp när folk ser ner på en




Fri vers av leonardo1981
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-01 19:40



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981