Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en barndomsvän.



Vem kan torka livets tår
vad läker ensamhetens sår
när förvirrande ben på deprimernade stigar går.


Modets gren honom piskar
viljans vind hans själ viskar
du måste livet fånga
och lämna det förgångna.
Väx dig stark
hitta under dina ben fast mark.
plantera ett frö från en förgätmigej brevid en röd ros.

Glöm inte bort att älska dig själv.




Fri vers av leonardo1981
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 11:31



Bookmark and Share


    Shush
Underbart vacker.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981