Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden

 Framför mig står du

och jag kan stirra mig blind

och jag blundar helst

vill inte öppna ögonen

 

när jag yrvaket gör det

ser jag en spegelbild

någon som liknar mig

någon med samma förtärande eld inom sig

 

och jag inser till min förtvivlan att

eld kan inte släckas med eld.

Maj 1996




Fri vers av Inkka
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka