Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smak av salt

Klarblått vatten
varma vindar
vit sand

en smak av salt
en smak av sött

ett leende

hur länge ska jag leva på ditt leende
rör vid mig
nu

denna förbannelse
denna eviga längtan





Bunden vers av Inkka
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-29 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka