Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resan till gudarnas boning..


Gudarnas boning

Förväntansfull
med hjärtklappning
och rastlös intill omöjlighet
gråtande i Katerini

längtan till Olympusberget
gudarnas boning

äntligen framme
i denna skönhet

som dimman lättade och lämnade bergstopparna
lättade mina sorger
- och flög iväg som svarta fåglar

pinjeträdets doft
den rena luften
utsikten över landskapet
allt det vackra

underbara människor
gav mig styrka och liv

jag var lycklig i fem dagar
och några i ett saligt rus

måtte min väg leda mig dit igen
- är det mitt hem på jorden

september 2012






Fri vers (Prosapoesi) av Inkka
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Troligen därför Cohen slagit sig ned i den grekiska övärlden.
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka