Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagande Gitarr

Stämd i moll
klingar en aukustisk gitarr
i de dödas rike
en äng på vilken vi lekte
som oskyldiga barn
brinner nu i skuggan av hot
jag leker med elden
varje dag och varje natt
till ljudet av ett stilla ackord
jag låter mina händer ätas
av rivande lågor
utan dem blir det enklare
de kan då inte längre
åtrå din rygg
jag ler mot månen
och kysser
en kalgande gitarr...




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-11-14 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm