Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske ett öde, Kanske ett val

Det är oftast
bara jag som gömmer mig
undan Er
undan Dig
undan Världen
kanske är det mitt öde
eller bara en väg jag valt
i skräcken för att förlora dig
gömmer mig i en skugga
låter mystiken omsluta mig
du kommer aldrig helt att få mig
jag vill inte förlora mig
jag vill inte förlora dig
lever i en ensamhet
kanske ett öde
kanske ett val
för att slippa sakna dig




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-02-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm