Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Väg Hem

På väg hem

småland rusar förbi

utanför tågets fönster

ett barn skriker

en bit bort

mitt huvud värker

men jag tänker på dig

och låter ljuden dö ut

medan jag bara ser dig

känner din doft

känner dina händer på min kropp

känner dina armar runt mig

och ler medan skog bryter av sjöar

för snart

snart är jag hemma

hos dig

hos mig

hos oss




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-25 11:15



Bookmark and Share


  Martin VIP
Mysigt! ...och så går texten i takt med tåget. Snyggt!
2006-09-30

    Cis72
Så äkta, det känns som om jag också var där. Skönt att läsa glada dikter från dig. Håll kvar den känslan... /kram Cis72 ( Cis)
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm