Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Blåögd Flickas Minne

Jag tror inte att någon annan minns
vad som hände en junikväll
för flera år sedan nu
men det finns fortfarande
en flicka som vaknar i panik
och har en känsla av instängdhet
en flicka som känner
en mans kroppstyngd över sitt bröst

Jag tror inte att någon annan minns
flickans tomma blick i natten
för flera år sedan nu
hon har flytt det livet
flytt till en helt annan ort
flickan har funnit en trygghet
en som vet vad som hänt
en som vet och bryr sig

Jag tror inte att någon annan minns
än flickan, som fortfarande gråter
kanske tyst, kanske inombords
men likväl gråter över det som stals
det som togs under tvång
den fasansfulla handling som en ensam man
utförde en sommar kväll
sveket mot en blåögd flickas godtrohet




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-04-08 21:55



Bookmark and Share


  Ben Ehlmann
mörkt och sorgligt.
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm