Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...vi är lite tokiga. Men det älskar vi nog.




Min mamma & jag.

Hon gör en min

Jag gör en min

Vi minar varandra

 

Först bävern

sedan ekorren


och skratten avlöser varandra innanför väggarnas muskler




Fri vers av Ekan
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-20 01:39



Bookmark and Share


  Mikaela P
Älskar denna! Precis så har jag det med min mor. Det är en underbar connection. Ovärderlig!
2010-06-20

    Suicide
härligt skrivet :)
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan