Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När festen är slut och musiken slutat spela, försvinner euforin och kvar blir en ekande, tyst, mörk tomhet.




Festens baksida

Rytmerna dansar högljutt in i kroppen

genom kroppen

lämnar kroppen med en ekande tomhet




Fri vers av Ekan
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan