"Var allt du är"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte alltid lätt att vara fjällkvinna och leva som stadsflicka.


"Var allt du är"




Allt jag är

Slut ögonen

Känn vinden

Hör ljuden

Var tillbaka

 

Väl där

Andas luften

Se allt

Hör allt

Var allt




Fri vers av Ekan
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-11 13:55



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Ett med allt, som jag känner det. Det känns.
2012-04-11

    ej medlem längre
hög igenkänning.
det ÄR inte alltid lätt att
vara fjällkvinna och leva som
stadsflicka.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan