Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så underbar! Våriga känslor sprider sig i min kropp likt lyckoskutt.




Mitt så kallade liv

Samma känsla som då

ryser igenom min kropp

Samma leende som då

spricker upp på mina läppar

Samma vilja som då

lyser upp när jag vill lyssna igen, igen och igen

 

Det är förundrande

hur ting kan stanna underbara

 

Tiden har gått från att vara en flicka med ett litet hum om hur världen kan se ut

till att vara en ung kvinna som varit med om lite hur världen kan vara

 

Det har gått nio år

men serien är fortfarande lika bra nu som då




Fri vers av Ekan
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan