Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?

Här sitter jag nu igen
en gång av alla de gånger
jag har suttit här och väntat

För du kan väl inte bara lova...
du kommer väl snart?
Någonting måste bara varit väldigt väldigt viktigt
så det drog ut på tiden
Ja så måste det vara.


Nu kanske... eller nu
tittar en 103.e gång på mobildisplayen

inget svar

Förväntan vrids sakta till besvikelse
min längtan var stark
men även den har bytits ut mot ett illamående
i halsgropen

du kommer inte.




Fri vers (Fri form) av brungrönaögon
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-29 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon