Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smaklig måltid

men nu är du tillbaka
mitt hjärta slår så hårt att det gör nästan ont
mitt leende har klistrats fast på mina läppar
mina ögon är blanka

ett två

tre

rasar allt
klump i halsen

sen så inser jag att
du aldrig brydde dig
du är bara här
en kort stund
en blixtvisit i mitt
svarta
för att äta upp resten
av mitt söndertrasade
h j ä r t a

smaklig måltid
min prins
eller jag menar
hennes.




Fri vers av brungrönaögon
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-31 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon