Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt dumma ideal

jag är precis alldeles underbar. perfekt. en dröm i ögon stora

...men tyvärr inte i dina ögon.




Fri vers av brungrönaögon
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 02:03



Bookmark and Share


    Nicklas
Och det är dennes förlust!
2008-07-31

  Leif Furstedt VIP
Bara så spetsigt perfekt, gillar det. Stiligt.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon