Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga Kusten

Just här, i Skulebergets omgivning,
var inlandsisen som tjockast;
Försök fatta och förstå -
tre djävla kilometrar tjock!




Fri vers av peoesson
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-07-24 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson