Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman skingrar

Den nyfunna kärlekens sand
rann, föll, sakta mellan fingrar
på den ständigt utsträckta hand
vars budskap dimman skingrade




Fri vers av peoesson
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson