Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Social

Hon är Fröken Social. 

Hon får inte nog förrän det är slut.

Lagom är inte lagom.

Hon stupar inte först.

Dansar även om benen inte bär.

Låter alkohol skölja strupen som om det vore vatten.

När hon kommer hem låter hon mascaran vara där den är.

Någon kanske ringer mitt i natten.

För hon är fröken Social.

Kan inte få nog av människor.

Kan inte få för mycket djupa samtal.

Kan inte prata med för många människor på en och samma kväll.

Hon är fröken Social.




Fri vers av sympati
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 12:14



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen den fröken också men det håller inte i längden.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sympati
sympati