Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Diss

Herr Diss ler mot sig själv i spegeln.

Ledsen för att han är den han är.

Ingen aning om vem han är.

Han är en människa som flyr ifrån allt och alla.

Låter ingen omhulda honom.

Låter ingenting beröra.




Fri vers av sympati
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 12:16



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen sorten. Tragiskt.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sympati
sympati