Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petroleumblå

Det du tar för givet.
Kommer plötsligt bli rivet.
För du kommer inse.
Att jag inte var din trofé.
Med fog och acceptans.
Någon du inte kommer hitta någon annanstans.
Alla dessa dagar, ett tusen tvåhundra nittionio, för att vara exakt.
Sen vi hade vår första kontakt.
Börja bygg någonting i ditt liv.
Försök vara rak istället för kursiv.
När mörkret blåser in över dig en natt.
Ska jag le, stråla och vara fullkomligt färgsatt.
Grön, gul, gredelin och petroleumblå.
Nu är det inte längre vi två.




Fri vers av sympati
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-31 20:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Härligt flow på snygga rim
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

sympati
sympati