Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Live från dator och hjärna ( samtal med vem?)

-Mina ögon är ljusblå.

Jag minns allt om dina ögon. Allt du skrev om hur de glittrade som vackrast när du grät.

-Du är nog som mina ögon när jag gråter tror jag.

Du har ett långt mail nu. Jag är just nu lika blå som du. Lyser.

-Om vi lyckas vilket vi gör om jag inte tabbar mig, så kommer den bli helt fantastisk.

Ingen kommer göra fel. Ingen alls! Jag tror också det. Bäst är att vi är med i något fantastisk tillsammans.

-Det känns nästan som om vi är färdiga. Haha. Knas ändå. Två människor som aldrig träffats. Det står succé på våra sammanflätade fingrar.

-Det behövs bara mindre luft mellan mailen. Fick du det sista, på tal om mail?

Det långa? Min dator dog sen- dock ingen aning om varför.

-Nej, ett mycket kortare :) Jag fick ditt svar, i alla fall

Då vet jag vad som väntar mig när jag vaknar, måste sova fort inatt!

-Säg till när du kommer tillbaka? Jag ska göra fantasier och drömmar i mitt huvud för din skull inatt. Önskar du fick se dem.

Det önskar jag också. Lite synd att alla drömmar inte blev en biofilm. Jag skulle se den. Spola tillbaka och se den igen.

-Synd att man inte kan spela in känslor




Fri vers av Vingklippt Fågel
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Fågel
Vingklippt Fågel