Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en marddröm..

Så fort min musik tar slut så omsluter dem mig igen.
Dem kommer närmare.
Hotande.

Då kommer dom svaga rösterna,
Det börjar som en svag viskning.
Men låt dig inte luras.
För deras skrik kommer snart.

Sen.
Efter att allt det otrygga kaoset med blod överallt är över.
Efter att dem misshandlat mig klart.
Efter att dem tvingat mig göra sådant som jag vet att ni hatar.

Då får jag slå på min musik igen.
Fortsätta låtsas.
Låtsas som om detta inte var min värld.
För det är det egentligen inte.

Det är en mardröm...




Fri vers av svartvitt
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 21:28



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Bra flyt i texten.
Man kan känna ångesten och någon form av att inte vara mellan raderna
Bra
AE
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

svartvitt