Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka är vi?

Vad spelar utsidan för roll,
Det är ändå insidan man skall titta på.
Vad spelar det för roll,
Om du är en flicka eller pojke?
Alla har ändå samma rättigheter.

Vad spelar det då någon roll om den
Du älskar är tio, tjugo eller etthundra?
Vad spelar det för roll,
Om du börjar älska en av samma kön eller en av det andra?
Kärleken har ingen lag.

Vad spelar det för roll,
Om du är mörk eller ljus?
Vad spelar det för roll,
Du är viktig som du är,
För den du är.

Vad spelar det för roll,
Om du är glad eller ledsen?
Vad spelar det för roll,
Bara du är lycklig.
Lycklig för att vara just den du är.




Fri vers av svartvitt
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-13 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitt