Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbryta.

Jag funderar på att sluta,
Sluta med musiken.
För det betyder något.

Jag funderar på att fortsätta,
Fortsätta umgås med rakbladen.
För det gör mig illa.

Jag funderar på att sluta,
Sluta med ridningen.
För det betyder något.

Jag funderar på att fortsätta,
Fortsätta planera min död,
För det gör mig illa.

Jag funderar på att ta reda på vem jag egentligen är,
Vad jag egentligen vill.
Vad jag egentligen behöver.

Jag funderar på att försvinna.




Fri vers av svartvitt
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitt