Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsjakt.

Döden,
Snart kommer jag.
För jag behöver lugnet,
Jag behöver inte smärtan.

Livet,
Snart lämnar jag dig.
För jag orkar inte med ångesten,
Jag orkar inte stanna.

Förlåt,
Men dödsjakten har börjat igen.




Fri vers av svartvitt
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 18:50



Bookmark and Share


  Smuurfenn
sannna...ta med mej.
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

svartvitt