Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvita äckel.

Ni tror säkert att jag är som er.
Ni som lever i det svartvita.
Nej tack.
Jag har något mycket bättre.

I min sago värld hör jag hemma.
Där finns allt jag behöver,
Allt glitter,
Alla färger,
Det jag vanligtvis inte ser.

Ni alla är samma.
Samma hela själ.
Samma personer överallt.

Inte att någon av oss i min värld är personer.
HA!
Vi är änglar, prinsessor, feer och älvor.
Med vingar av glitter.
En skyddsmur av glitter.

Som beskyddar oss från er svartvita äckel.




Fri vers av svartvitt
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-28 14:44



Bookmark and Share


  Smuurfenn
Ängel min,vi glittrar och lyser,i våran egen värld,
snart,är våran mur helt klar.
Då kommer vi leva tillsammans,
föralltid,
till döden,
och åter
igen.

Underbar text älskling,
älskar dej<3

//Din fe<3
2010-08-28

  rundgångbalansochgungning
Låter som vingklippt ängel
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

svartvitt