Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostitution i vardagen, skit i den, lev med den, alla är en del av den.

Det är vackert att vara billig.
Ligga naken under tusentals blickar,
känna ögon likt stjärnor söka sig,
slicka sig om munnen,
från tår till tårar.
-
Alltid, alltid, alltid
för du får som du vill
-
Sliter i osynliga stycken tyg,
hänger sig kvar i en känsla
eller en tanke, strimmor
av att älska när man hatar
-
Säljer du sex
eller sväljer du
eller sväljer du allting,
håller det inom dig,
naken
avklädd
och alla ser allting
men ingen märker någonting.
-
Det är vackert att vara hora
ibland, alltid
alltid
när du gör som du gör
-
Rastlöst trummande i nacken,
smeker ned med ord på ryggen
och håller om dina händer
med hundratals händer
och värmer
som alla andra värmer
den utan kläder
-
-
Alltid.




Fri vers av Vingklippt Fågel
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-04 23:47



Bookmark and Share


  Anna*
Det finns också en manlig variant av detsamma men hela fenomenet är bara tragiskt.
2010-09-05

  lycksele
Visst. Det är sant.
Om man menar att vi köper och får.
Det sker hela tiden utbyten.
En hora säljer sexuella tjänster och får pengar.
En kvinna i ett förhållande kan synas vara gratishora, eftersom hon inte får pengar för knullen. Men hon är i förhållandet, förhoppningsvis, för att hon får andra fördelar och får känslor uppfyllda av partnern.

Det är dags att omvärdera horan som tar betalt. Hon har förstått vad som gäller. Att man måste ge för att få. Och hon ser till att få sin betalning.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Fågel
Vingklippt Fågel