Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting kvar



En hand som håller världen
den skakar i sitt grepp
och tungt faller ordet
Släpp.

En hand som kramar om oss
den orkar inte mer
och tung faller världen
ner.





Fri vers av Dead dreams living
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-04 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living