Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt


Ta mig dit igen

låt mig svalla runt dina kustlinjer
förvandlas likt en våg som möter land
Förirra mig runt dina sandkorn
och rinna utmed linjerna i din öppna hand

Vara en del utav dig

ett litet brus i en snäcka
ett ljud i din tystnad
och du lyssnar efter mig
när jag faller

piskar dina kinder
översvämmar dina tankar
och stelnar i en droppe längst din hals

du ser på mig
och ser
ingenting alls




Fri vers av Dead dreams living
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 14:08



Bookmark and Share


    tehdog
ou, vackert värre.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living