Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din närhet är att verkligen få leva


Jag vill se en stjärnhimmel
En stjärnhimmel med dig
Och peka ut de tecken
Som jag känner
Karlavagnen
Lilla björn och stora Björn
Och dig.
I dina ögon speglas himmeln åter

Dina andetag är det som fyller mig
Med luft.
Din närhet är att verkligen
Få leva.
Du tar mig till en höjd jag aldrig förut kunnat nå,
Vår kärlek är en värld som ingen annan kan förstå.

Jag vill se havets glitter
Ett glitterhav med dig
Och peka ut de platser
Som jag känner,
Du och jag vi sitter
Och allt omkring oss ler
I dina ögon speglas allt det vackra
som jag ser

Dina andetag är det som fyller mig
Med luft.
Din närhet är att verkligen
Få leva.
Du håller mina händer och ingenting känns svårt
Vi lever i en värld vi byggt av allting som är vårt,

Min stjärna.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 14:57



Bookmark and Share


  dunkar
Underbar text
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living